Hemsida 1 - kopia

Information om lagring och förteckning av personuppgifter - policy enligt allmänna dataskyddsförordningen (GDPR)

Varför sparar företaget uppgifter om dig och vad används uppgifterna till?

När du beställer en vara eller tjänst ombeds du att ange de kontaktuppgifter och den information som behövs för att företaget ska kunna fullfölja sitt åtagande till dig som kund och utföra din order korrekt. Detta fullföljande innebär förpliktelser innan-, under och efter som säkerställer att du som kund får en fullgod upplevelse och kontakt med företaget.
I praktiken innebär detta att du kan få exempelvis en kundundersökningsförfrågan i anknytning till en levererad vara eller utförd tjänst. Det innebär också att du kan få enstaka erbjudanden och/eller nyhetsbrev från företaget som har anknytning till den vara/tjänst du beställt tidigare.


Vilka uppgifter sparas och under hur lång tid?
 

  • Vid beställning av verktyg, kurser och freebies sparas: namn, e-postadress och information om beställd vara
  • Vid beställning av coaching sparas: fullständiga person- och kontaktuppgifter och information över coachingprocessen
  • Vid övrig kontakt/beställningar sparas: namn och e-postadress


Företaget sparar dina uppgifter i maximalt 3 år (transaktionsuppgifter i 7 år enligt bokföringslagen) efter senast kontakt, varefter de raderas om du inte aktivt angett andra önskemål. Dina uppgifter hanteras och skyddas alltid i enlighet med Dataskyddsförordningen och professionella vägledares etiska riktlinjer om sekretess och tystnadsplikt, samt hänsyn och respekt för personlig integritet. Detta innebär att du kan vara helt trygg med att ditt ärende och dina kontaktuppgifter kommer att stanna inom företaget. Inga uppgifter säljs, byts, eller på annat sätt lämnas över till andra företag eller personer.
Om du gett ditt samtycke i samband med prenumeration på nyhetsbrev/inspirationsbrev - sparas ditt namn och e-postadress tills du väljer att avprenumerera. 
 

Din rätt att påverka vad som lagras om dig

Du kan när som helst begära att företaget raderar all eller viss data som finns registrerad om dig. Du kan också begära utskrift och/eller flytt av de uppgifter som finns registrerade, justera uppgifter, avsäga att dina uppgifter används för direktmarknadsföring och/eller automatiserat beslutsfattande och profilering.  Detta gör du enklast genom att skicka ett mail till Linda Lindberg med dina önskemål.
 

Ovillkorligt samtycke

Företaget behöver få bekräftat att du läst, förstår och samtycker till hur företaget hanterar och lagrar information om dig, vilket gör att du i anknytning till köp- och beställning ges valet att kryssa i en ruta.

Om du inte samtycker och/eller har frågor, är du välkommen att kontakta Linda Lindberg på mail. 
 

Vem är ansvarig för skyddsrutiner och hantering av dina uppgifter?

Ansvarig för de personuppgifter som samlas in och hantering av dessa är Linda Lindberg, i egenskap av ägare till konceptet Emailcoachen.com och företaget Linnova Karriär.

Vid frågor eller funderingar kontakta Linda på mail. 


Mer information om dataskyddsförordningen hittar du hos Datainspektionen
 
 

Försäljningsvillkor


Betalalternativ  
 
Förskottsfaktura:
- levereras till angiven e-postadress efter beställning.
- beställd produkt eller tjänst levereras efter registrerad betalning.
- betalningsvillkor normalt 10 dagar
 
Stripe/PayPal/Kortbetalning vid köptillfället

Samtliga priser du ser på hemsidan och på kursportalen är exklusive moms
 
Företaget är godkänd för F-skatt
 
 
 
Leveranstider

Leveranstid för den specifika tjänsten står på respektive tjänst/produktsida. Har du andra önskemål kring leverans, kontakta Linda Lindberg innan köp.
Vid offert står beräknad leveranstid angivet på offerten.
Om Linda inte kan leverera inom avtalad tid kommer du att informeras om detta direkt, samt orsaken till dröjsmålet. Du har då rätt att häva köpet utan extra kostnad.
 
 
Sekretess och tystnadsplikt

All kontakt du har med företaget skyddas under professionella vägledares etiska riktlinjer om sekretess och tystnadsplikt, samt hänsyn och respekt för personlig integritet. 

Linda Lindberg, Emailcoachen

Telefon: 
070-360 48 66

E-post:
linda@emailcoachen.com


Postadress: Dillvägen 12, 961 47 Boden 

Besöksadress: Pontonjärvägen 10 (vån 2), 961 43 Boden