Hemsida 1 - kopia

Nå framgång med skriftlig coaching

Ta hjälp av Emailcoachens populära webbkurser för att steg-för-steg forma din coachingbusiness – helt- eller delvis med hjälp av SKRIFTLIGA metoder.

Du får i ett kärnfullt format ta del av mångårig praktisk erfarenhet och kunskap,
så att du snabbt och smidigt kan nå framgång som skrivande coach.

Kurs 1: Coacha rätt - med skriftlig coaching 

Den här kursen ger dig kunskap och värdefull vetskap om vad som krävs för att du ska lyckas med skriftliga metoder för coaching och vägledning.

Du får i ett kärnfullt innehåll dra nytta av mångårig praktisk erfarenhet av skriftlig coaching. Detta innebär såväl tips och verktyg, som vetskap om (och lösningar!) på vanliga misstag och fallgropar.

Om du vill leverera kvalitativ hjälp och stöd inom dina skriftliga tjänster – så är denna kurs ett ”måste”!

Kurs 2: Lönsam business - med skriftlig coaching 

I den här webbkursen tar du sikte på att ”gå plus” på soloföretagarens 3 viktigaste resurser: tid, pengar och energi.
Detta genom att skapa en lönsam och skalbar affärsmodell, helt eller delvis uppbyggd av skriftliga tjänster och produkter.

Din drömtillvaro och idealkund står i fokus när du steg-för-steg formar utbudet som din idealkund älskar och som ger dig ditt drömliv och företagande.

Kurs 3: Få fler kunder - med skriftlig coaching 

I den här kursen lär du dig ”snygg-sälj”, och hur du genom smarta strategier når ut till fler kunder med din hjälp.
Du skapar en sälj-och kundvårdstunnel i 5 steg som ger dig ett pågående inflöde av nya leads, bygger e-postlistan, fördjupar relationer, konverterar följare till kunder, och bygger hållbara och återkommande kundrelationer.

Du får lära dig hur du kommunicerar och skriver träffande budskap till din idealkund, och du får lära dig ett 12-veckors workflow som hjälper dig att växla upp under kommande kvartal: nå dina mål, öka din försäljning, och må fantastiskt bra under resan!

Gratis mailkurs: Tala är silver, skriva är guld 

Denna fria mailkurs är perfekt för dig som vill närma dig skriftlig coaching, och "känna in" om det passar dig och dina klienter.

Mailkursen "Tala är silver, skriva är guld" är på 5 delar och ger värdefulla tips för dig som vill börja coacha via skrift, attrahera fler kunder & skapa bättre lönsamhet.