Hemsida 1 - kopia

Nå framgång med skriftlig coaching

Ta hjälp av Emailcoachens populära webbkurser för att steg-för-steg forma din coachingbusiness – helt- eller delvis med hjälp av SKRIFTLIGA metoder.

Du får i ett kärnfullt format ta del av mångårig praktisk erfarenhet och kunskap,
så att du snabbt och smidigt kan nå framgång som skrivande coach.

Kurs 1: Coacha rätt - med skriftlig coaching 

I den första kursen (i en serie om tre) får du lära dig vad som krävs för att du ska lyckas – fullt ut - med skriftliga metoder för coaching och vägledning.

Du får i ett kärnfullt innehåll dra nytta av mångårig praktisk  erfarenhet av skriftlig coaching. Detta innebär såväl tips och verktyg, som vetskap om (och lösningar!) på vanliga misstag och fallgropar.

När du har gått kursen klart är du i gång och praktiskt coachar din/dina första pilotklienter via skrift <3

Kurs 2: Lönsam business - med skriftlig coaching 

I den andra kursen i serien får din företagsdröm form och liv.
Du hittar ”din grej” att erbjuda världen, och fundamentet (idealkund, kärnvärderingar, genuint varumärke, drömlivsstil, utbud/paketering, prissättning, etc) som hjälper dig att lyckas. 

Denna kurs är ett värdefullt stöd i både uppstart och när du vill ta ett ny-tag om ditt företagande, utveckla och förbättra.

Kurs 3: Få fler kunder - med skriftlig coaching 

I den tredje och sista kursen i serien är det fullt fokus på försäljning, kundvård och marknadsföring. Du får strategier, verktyg och konkreta ”att göra” som hjälper dig att sälja och hjälpa med framgång och hjärta.
Du skapar en sälj-och kundvårdstunnel i 5 steg som ger dig ett pågående inflöde av nya leads, bygger e-postlistan, fördjupar relationer, konverterar följare till kunder, och bygger hållbara och återkommande kundrelationer.

Vill/behöver du fler kunder och hitta lättheten i att sälja? Då är detta kursen för dig.

Emailcoachen Collection, årspaket

Få 12 månader med ALLA Emailcoachens kurser & verktyg + mailsupport och kurshandledning! 

I Emailcoachen Collection får du lära dig allt du behöver för att skapa DIN framgång. Helt- eller delvis med hjälp av skriftlig coaching.

Du får dra nytta av mångårig expertis, erfarenhet och praktiserande av emailcoaching och onlineföretagande - paketerat i kärnfulla kurser som steg-för-steg ger dig pusselbitarna du behöver för att lyckas. 

Gratis mailkurs: Tala är silver, skriva är guld 

Denna fria mailkurs är perfekt för dig som vill närma dig skriftlig coaching, och "känna in" om det passar dig och dina klienter.

Mailkursen "Tala är silver, skriva är guld" är på 5 delar och ger värdefulla tips för dig som vill börja coacha via skrift, attrahera fler kunder & skapa bättre lönsamhet.