Hemsida 1 - kopia

Lär dig att Coacha rätt – med skriftlig coaching!

I den här kursen får du lära dig vad som krävs för att du ska lyckas – fullt ut - med skriftliga metoder för coaching och vägledning.

Du får i ett kärnfullt innehåll dra nytta av mångårig praktisk erfarenhet av skriftlig coaching. Detta innebär såväl tips och verktyg, som vetskap om (och lösningar!) på vanliga misstag och fallgropar.

När du har gått kursen klart är du i gång och praktiskt coachar din/dina första pilotklienter via skrift <3

Vad skulle det innebära för dig (och dina klienter)
om du börjar erbjuda skriftlig coaching?

Kanske känner du redan att det är ”perfect match” för dig att börja coacha via skrift?
Att du alltid har älskat att skriva, och tanken på att kunna hjälpa dina klienter (helt- eller delvis)
i det fria och transformativa skriftliga rummet känns bara så DU?

Eller så kanske du känner en spirande nyfikenhet för denna metod, som under flera år nu har växt i popularitet och efterfrågan? En nyfikenhet i vad det skulle kunna innebära för dig, ditt företagsliv, din hälsa, arbetsglädje och dina intäkter – om du balanserar upp tidsbokningar och låsta scheman -
med mer flexibilitet och frihet att forma dina dagar som du vill?


Sedan 2018 har egenföretagare tagit hjälp av Emailcoachens kurser för att forma och nå sina
drömmiga verksamheter, helt- eller delvis innehållande skriftliga produkter och tjänster.
Hit kommer studerande i coachingutbildningar, nystartade företagare och etablerade coacher. 
Alla med en gemensam dröm: drömmen om ett fritt, hållbart, glädjefyllt och lönsamt företagande. 

I den drömmen passar skriftlig coaching som "hand i handske".
Och detta är orsaken:

8 anledningar till att vi coacher
älskar att coacha via skrift:

När livet händer, påverkas inte våra klienter. Också vi coacher kan bli sjuka, och oplanerade saker kan hända som gör att vi behöver ta ledigt en dag eller två. Som skrivande coach kan du lägga jobbet på hyllan någon dag – UTAN att din klient berörs och behöver ändra om i SIN kalender.

Vi vet hur vi når vår bästa förmåga som coach. En coach som älskar skriftlig coaching känner hur värdefullt det fria och flexibla rummet är för hennes skicklighet och förmåga som coach. Möjligheten att kunna coacha när dagsformen och energin är på topp. Tack vare detta, så briljerar hon i varje coachingtillfälle. Hon blir fri, kreativ och innovativ i sin coaching, och tar sig alltid an sina klienter med utvilade och nyfikna ögon. Hon vågar prova nya vägar, tekniker och övningar och är samtidigt medveten om när hon behöver ta en paus, känna in, och avvakta. En process som klienten får skörda frukten av.

Vi ger våra klienter MER. Coachen som coachar (helt- eller delvis) via skrift har sett dess mervärde för klienten. Hon vet att skrivandet ger klienten frihet och flexibilitet, möjlighet till eftertanke, utrymme att få kontakt med sin intuition och de inre svaren, och en process som bygger självförtroende och stärker självtillit. Genom att baka in kvalitativ skriftlig coaching i sitt utbud så vet coachen att klienten får MER. Och det känns riktigt härligt!

Att hitta fram till skriftlig coaching känns för oss som att ”hitta hem”. Coachen som älskar skriftlig coaching har ofta burit längtan och drömmen om detta inom sig. Länge. Hon kände förmodligen redan i coachingutbildningen att något saknades, och hon har kanske också försökt att få ”traditionell” coaching med fullbokade scheman och tidsbokningar att fungera. Så när hon hör talas om skriftlig coaching så VET hon redan. Detta är ”perfect match” för henne. Detta är hennes ”grej”.

Vi formar våra dagar precis som vi vill. Som skrivande coach möter vi våra klienter inom den svarstid vi båda kommit överens om innan samarbetet. Detta ger oss luftiga och flexibla scheman. Och vi älskar det! Det är i det fria företagandet som vi frodas och mår som bäst. Ett välmående som gagnar våra klienter som alltid får vår hjälp när vi känner oss utvilade, engagerade och innovativa.

Vårt företagande möjliggör vår dröm. En coach som älskar skriftlig coaching njuter av att kunna kombinera sina två stora passioner: att skriva och att coacha. Kombinationen ger så mycket arbetsglädje och möjliggör samtidigt att coachen kan leva det fria företagslivet hon drömt om sedan start. För en skrivande coach ligger inte drömlivet där framme och ”sen”. Det är här och nu. I varje klientmöte. Varje dag.

Vi blir hållbara. Coachen som älskar skriftlig coaching har ofta högkänsliga och/eller introverta drag. Hon behöver ”brus-fria” stunder av självsamhet för att ha fulladdade batterier och må riktigt bra. Med den skriftliga coachingen kan hon gå ”all in” i sin passion för att hjälpa sin klient och detta SAMTIDIGT som hon njuter av en stund utan ”brus”. Det skriftliga rummet kräver ingen återhämtningstid för henne, det GER i stället den påfyllning hon behöver. 

Vi möter ett växande behov. En coach som börjar erbjuda skriftlig coaching har ofta en stor efterfrågan från sina klienter, redan innan tjänsten står redo. Våra klienter vill ha möjligheten att ta sig an coachingen när det passar dem. De vill kunna dela upp en session på flera tillfällen och ha fritt utrymme att låta frågor ”marinera” så länge de behöver. De vill kunna gå tillbaka och läsa om den utveckling de genomgått, och de vill att varje steg framåt ska vara väl förankrad i det som känns rätt. Inuti. Ja våra klienter älskar allt det som skriftlig coaching möjliggör! Precis lika mycket som vi coacher gör.

  ”Jag ÄLSKAR den här kursen och jag ÄLSKAR att vara i gång och emailcoacha!! <3<3<3 Det här är så jag och så rätt för mig! Tack så mycket för fantastisk support och inspiration och tusen tack för en kurs som hjälper mig att leva min dröm! <3"

Värdet på allt i kursen uppgår till ca 6000kr

Du betalar: 2700kr
(3375kr inkl. moms)

Priserna är angivna ex.moms
Delbetalning är möjlig

Tips! 
Är du intresserad av kursen Coacha rätt och:

- Vill hitta ”din unika grej” att erbjuda världen och få hjälp att skapa fundamentet (idealkund, kärnvärderingar, personligt varumärke, drömlivsstil, utbud/paketering, prissättning, etc) som hjälper dig att lyckas.
- Vill lära dig hur du säljer med framgång & hjärta, hur du ökar din försäljning, arbetsglädje och skapar långvariga och härliga kundrelationer.  

Titta in och läs mer om kurspaketet Emailcoachen Collection. I det paketet ingår kursen Coacha rätt + 2 kurser till (Lönsam business och Få fler kunder), för 1967kr/st

”Lindas kurs "Coacha rätt - med skriftlig coaching" är så innehållsrik och smarta tips och mallar för att komma igång med ett bra emailcoachningsarbete! Jag är så nöjd och tacksam till att jag fann Linda och hennes kurs. Jag är så redo att kliva in i emailcoachningensvärld!”

Detta får du i kursen:

loading...6 Moduler, 9 Lektioner:
 

  1. Möjligheter & Värden med skriftlig coaching                  
  2. Emailcoachens kompetenser
  3. Fallgropar & Utmaningar       
  4. Det skriftliga rummet            
  5. Tips som hjälper dig att lyckas                    
  6. Så här kommer du i gång med ett pilotsamarbete

I kursen får du lära dig vad som krävs för att du ska lyckas – fullt ut -
med skriftliga metoder för coaching och vägledning.

Du får i ett kärnfullt innehåll dra nytta av mångårig praktisk erfarenhet av skriftlig coaching.
Detta innebär såväl tips och verktyg, som vetskap om (och lösningar!) på vanliga misstag och fallgropar.

När du har gått kursen klart är du i gång och praktiskt coachar din/dina första pilotklienter via skrift <3

Du får också detta i kursen:

Toolbox: Smart Start -

Du får mina mallar som jag använder inom min skriftliga coaching för att skapa de bästa förutsättningarna för ett tryggt, resultatrikt och givande klientsamarbete. 

Paketet innehåller mallar för: Coachingbrev, Kartläggning och Coachingöverenskommelse.

Toolbox: Self-accountability -

I detta paket får du mitt absolut bästa verktyg som jag använder dagligen i min skriftliga coaching. Mina klienter når grymma resultat med hjälp av detta, och bör ses som det självklara verktyget för alla coacher som vill hjälpa sina klienter att nå sina mål.

Paketet innehåller 3 mallar.

Den skriftliga coachingprocessen – praktiska exempel

Den här bonusen är något alldeles extra. Du får titta in i delar av ett verkligt klientsamarbete via skrift.
Denna klient har gett sitt godkännande till att delar av hennes process får användas i detta utbildande syfte, så att du får en insyn i hur ett verkligt samarbete via skrift kan se ut. 

Du får praktiska exempel på: Kartläggning, Coachingöverenskommelse, Coachingbrev, Återkoppling och Avslutande Summering. 

Ett fint och värdefullt stöd när du själv ska börja praktisera skriftlig coaching. 

 

Paketering för skriftlig coaching – 3 beprövade och framgångsrika exempel

Ibland kan det kännas tryggt att få kika in och se hur andra arbetar i sina coachingverksamheter för att komma närmare den lösning som känns rätt för en själv.
Den här guiden kommer att ge dig den möjligheten.
Jag kommer att dela med dig av de 3 paketeringar jag kört under åren som har fungerat bäst för mig och mina klienter: månadspaket, program och fristående brev. Paketeringar som du kan inspireras av när du formar ditt utbud, och som du kan använda för enbart skriftlig coaching, eller som kombinationslösningar med skrift + samtal.  

Denna guide förväntas färdig för lansering under oktober.  Guiden ingår då i kursen: Coacha rätt – med skriftlig coaching, och kan inte köpas fristående.

Support via mail - 

Detta är en självstudiekurs. 
Om du behöver hjälp under kursens gång kan du maila mig (Emailcoachen Linda) så hjälper jag dig vidare. 

Svar kommer normalt inom 1-2 vardagar. 
Om jag anser att dina behov hanteras bäst inom ett 1:1 coachingupplägg, kommer detta att föreslås. 

Access - 

Du får tillgång till allt material direkt efter köp. 

Du har 12 månaders tillgång till kursen, läser den i eget tempo och kan logga in på kursportalen dygnet runt. 

 

"Kursen är väldigt pedagogiskt och inspirerande upplagd, med kraftfulla verktyg för att förstå vidden av skriftlig coaching, vad som är viktigt att tänka på och det ger mig som deltagare mersmak. Jag vill lära mig mer, jag vill sätta igång och skapa någonting som kommer att vara jag och mitt sätt att förmedla och vägleda andra på sin egen väg i deras personliga utveckling. Materialet är fint utformat och så värdefullt att få mallarna till kartläggning, coachingöverenskommelse och coachingbrev det känns mycket seriöst och kommer att hjälpa mig enormt."

Värdet på allt i kursen uppgår till ca 6000kr

Du betalar: 2700kr
(3375kr inkl. moms)

Priserna är angivna ex.moms
Delbetalning är möjlig

Tips! 
Är du intresserad av kursen Coacha rätt och:

- Vill hitta ”din unika grej” att erbjuda världen och få hjälp att skapa fundamentet (idealkund, kärnvärderingar, personligt varumärke, drömlivsstil, utbud/paketering, prissättning, etc) som hjälper dig att lyckas.
- Vill lära dig hur du säljer med framgång & hjärta, hur du ökar din försäljning, arbetsglädje och skapar långvariga och härliga kundrelationer.  

Titta in och läs mer om kurspaketet Emailcoachen Collection. I det paketet ingår kursen Coacha rätt + 2 kurser till (Lönsam business och Få fler kunder), för 1967kr/st

"Alltså wow! Steg för steg hur jag ska göra! Vad jag ska tänka på! Och MALLARNA! Så genuint tacksam för dem!"

Emailcoachen Linda

Jag som har skapat kursen heter Linda Lindberg, är coach & utbildare och specialiserad på skriftlig coaching.

När jag började min resa som skrivande coach var jag en av de första i branschen, så det fanns ingen att fråga och ingen att lära av. Det har varit en lärorik resa absolut, men också både svårt och snårigt emellanåt.

Nu ser marknaden helt annorlunda ut! Fler och fler coacher inför nu skriftlig coaching i sina utbud, och många vittnar om att deras kunder står i kö och väntar på att de ska börja coacha via skrift.

För dig är detta riktigt bra nyheter! Du vet att det finns efterfrågan och du kan ta hjälp av mig för att smidigt och enkelt komma i gång.

Inom mina kurser och coachingpaket får du all hjälp du behöver för att skapa ett fritt, lönsamt och hållbart företagande.
Helt- eller delvis med hjälp av skriftliga produkter och tjänster.  

Har du frågor eller funderingar, varmt välkommen att höra av dig!